Laster kurs

« All kurs

  • Beklager. Denne kurs har allerede funnet sted.

Sommerkurs Tegning for ungdom 13-16 år 10-14. august – FULLT

10. august kl. 10:30 - 14. august kl. 17:00

Kr.4900

Tegning er nøkkelen: det er gjennom tegningen man lærer å se, utvikler leken, får kontakt med sansene sine, blir formsikker og utvikler evner til å bruke sitt temperament og sine følsomhet. Å tegne er en holdning, en måte å forholde seg til det kreative på der sansning og bevissthet føres sammen.

Sommerkurs for ungdom

Våre kurs handler ikke om hva som er rett eller galt, men heller det å kunne få utrykke det man ser og opplever. Her kan du begynne å tegne uten noen form for prestasjonspress eller forventning om å være flink, men heller å få tak i den grunnleggende kunnskapen og glede deg over dette. Å kunne bruke det figurative til å skape egne motiver er en drøm mange har og med dette kurset får du de ”grunnleggende nøklene”. Sommerkurset gir ungdommene bli kjent med tegningens mange kvaliteter over en hel uke. Skolen ligger nært naturområder og det er badeplass like i nærheten. Husk matpakke og pakk gjerne badetøy på varme sommerdager.

Kurset passer for ungdom 13 – 17 år som er nybegynner eller litt øvet i tegning, men også for de som er malt før, men mangler tegningen.

Lærer:
Janicke Schønning

Detaljer

Start:
10. august kl. 10:30
Slutt:
14. august kl. 17:00
Kostnad:
Kr.4900
Kurs Kategorier:
, ,
Kurs Tags:
, ,