Sommerkurs Maling for barn 9-13 år 10-14. august – FULLT

10. august kl. 10:30 - 14. august kl. 17:00

Kreativt maleri er et introduksjonskurs til maleri og kreativ utvikling for barn som ønsker å lære mer om å male og hvor utfoldelse, lek og eksperimentering danner grunnlaget for læringen. På Grunnkurset lærer elevene om maleriets grunnleggende temaer.

Sommerkurs for barn

På sommerkurset får barna grunnleggende kunnskap om farge og strøk, collage og komposisjon, stofflighet og flateuttrykk, linje og iakttakelse, og lærer å utvikle dette til sine egne motiver. Alt skjer innenfor en ramme av kreativ utfoldelse og leken eksperimentering. Kurset er lagt opp som en liten ”kokebok” hvor elevene steg for steg lærer det de trenger for å komme i gang med malingen. På alle skolens kurs benytter vi akrylmaling. De lærer derfor mye om akrylteknikk og håndverket knyttet til dette på alle kursene.

Kurset er et ypperlig sted å starte for barn og ungdom som kanskje ikke har malt så mye, men som ønsker å få et innblikk i hvordan man maler bilder. Vår intensjon er at elevene skal kunne ta med seg inspirasjon, kunnskapen og erfaringene hjem og fortsette den kreative prosessen. Mange nybegynnere som går kurset kjøper vår startpakke med maling, pensler, staffeli og maleplate for å fortsette hjemme.

Birgit Røise

10. august kl. 10:30