Laster kurs

« All kurs

  • Beklager. Denne kurs har allerede funnet sted.

Sommerkurs “Kreativt Maleri” 26. – 30. juni – Kun 2 plasser igjen

26. juni kl. 09:30 - 30. juni kl. 15:30

Kreativt maleri er et introduksjonskurs til maleri og kreativ utvikling for deg som ønsker en tilnærming der utfoldelse, lek og eksperimentering danner grunnlaget for læring. Kurset er et ypperlig sted å starte for deg som aldri har malt før og som ønsker å få et innblikk i hvordan du maler bilder. Vår intensjon er at du skal kunne ta med deg inspirasjon, kunnskapen og erfaringene hjem og fortsette den kreative prosessen.

Terskelen for å begynne å male kan være høy, og det er av avgjørende betydning at du ledes inn i en konstruktiv prosess der du blir ivaretatt ut fra dine forutsetninger, og der du lærer å forholde deg til maling, pensler og annet utstyr. Du blir ledet igjennom grunnleggende kunnskap om farge og strøk, collage og komposisjon, stofflighet og flateuttrykk, linje og iakttakelse, og lærer å utvikle dette til egne motiver. Alt skjer innenfor en ramme av kreativ utfoldelse og leken eksperimentering.

Kurset er lagt opp som en liten ”kokebok” hvor du steg for steg lærer det du trenger for å komme i gang med malingen.  På alle skolens kurs benytter vi akrylmaling. Du lærer derfor mye om akrylteknikk og håndverket knyttet til dette på alle kursene. Deretter jobber vi videre og du får lære mer om selve maleprosessen, det vil si hvordan vi setter vårt kreative arbeid i prosess, får det ene arbeidet til å lede til det neste, hvordan flaten og linjene i bildet danner motiver og mening og lar inspirasjon og motiv vokse fra bilde til bilde. I tillegg vil du lære om helhetlig harmoni i lys og farge, du vil lære å utfordre det faglige og kreative ytterligere via collager med fokus på farge og komposisjon.

Vi jobber fra erfaring til erfaring der resultatet er mye større enn all delene. Gjennom hele reisen har vi en upretensiøs og undersøkende holdning til både materialene og motivene, vi arbeider med forskjellige redskaper på store ark, og det er først siste dagen du kan ta med lerret slik at kunnskapen blir samlet i et ferdig arbeid.

Kurset passer for

Kreativt Maleri er et godt sted å starte for deg som er nybegynner, for deg som ønsker å komme i gang igjen eller for deg som ønsker mer kreativitet og lek i hverdagen. Det er også et godt forkurs for den 2-årige billedkunstutdanningen.

KURSPÅMELDING Sommerkurs

1Velg kurs
2Kursdeltager
3Betalingsinformasjon

Detaljer

Start:
26. juni kl. 09:30
Slutt:
30. juni kl. 15:30
Kurs Kategorier:
, , , ,
Kurs Tags:
, , ,