Laster kurs

« All kurs

Sommerkurs “Big Painting” 19-23. juni

19. juni kl. 09:30 - 23. juni kl. 15:30

Nydalen Kunstskole malekurs big painting maleri

På dette kurset tømmer vi skolen for andre elever – og tar vi for oss det riktig store lerretet. Her får elevene utforske de store formatene på intill 2×2 meter.

Store malerier handler om de store flatene, en fysisk og romlig dimensjon. Små bilder “titter du inn i”, store bilder er du “fysisk en del av”. Små bilder har motiv, store bilder har dynamikk og “arkitektur”. I det store bildet må du overgi deg til flaten, våge å miste kontrollen og overblikket. Gjennom detaljer og forskjellige uttrykk i flatene finner du språklige strategier som kan knytte bildene dine sammen i store og nye komposisjoner.

På kurset vil forholdet mellom den lille detaljen, det intuitive i tegningen og det store bildet veksle og utfylle hverandre. Det vil bli lagt vekt på komposisjon, flate, farge og variasjon innenfor helheten. Å gi deg hen, tilstedeværelsen i bildet og i uttrykket og gjennomføring av et større maleri vil være erfaringen og læringen du får med deg fra kurset. Hvis du ønsker å male på flere lerreter underveis kan dette kjøpes på kurset.

Kurset passer for

Kurset passer for både for viderekommende og erfarne. Det er et ypperlig tilleggskurs for studenter på den 2-årige Billedkunstutdannelsen og alle som går på malerkursene for viderekommende og erfarne.

 

 

 

 

 

KURSPÅMELDING Sommerkurs

1Velg kurs
2Kursdeltager
3Betalingsinformasjon

Detaljer

Start:
19. juni kl. 09:30
Slutt:
23. juni kl. 15:30
Kurs Kategorier:
, ,
Kurs Tags:
, , ,