Laster kurs

« Alle kurs

Semesterkurs Tegning III (dag) – kun 2 plasser igjen

20. september kl. 09:30 - 12:30

Kr. 5900

Hånden som ser – tegning for erfarne

På dette kurset får du anledning til å fordype deg i figurative aktstudier, såvel som ekspressivt selvportrett med fotoprojeksjon som grunnlag, figurativ collage og billedutvikling. Hånden som ser for erfarne er et dypere dykk inn i såvel studie av menneskekroppen og levende modell som samtidsorientert figurativ tegning. Studier av menneskekroppen danner et fint bakteppe for å gå videre inn i et ekspressivt selvportrett. Her lærer du å bruke samtidens fotoprosjeksjon som utgangspunkt, noe som gir en utvidet forståelse for tegning knyttet til populærkulturen. På kurset introduseres teknikker som lavering med blekk, fotoprojeksjon og collage i tillegg til arbeid med kull og blyant. Tid; fredag formiddag 09:30-12:30.

Kurset passer for

Kurset passer for deg som har gått Hånden som ser for nybegynner og videregående. Eller har tilsvarende bakgrunn i tegning.

Kommende kurs og påmelding

Dette er et semesterkurs som går over 10 uker vår og høst. Nye kurs starter i januar og september. Hvis du ønsker å melde deg på kurs som starter ellers i året, se vår kurskalender.

 

Lærer:
Janicke Schønning

Detaljer

Dato:
20. september
Tid
09:30 - 12:30
Kostnad:
Kr. 5900
Kategorier for Kurs:
, ,
Kurs Tags:
, ,

Sted

Nydalen Kunstskole
Gjerdrumsvei 17
Oslo, 0484 Norge
Telefon:
47471940
Hjemmeside:
https://nydalenkunstskole.no