Laster kurs

« All kurs

  • Beklager. Denne kurs har allerede funnet sted.

Semesterkurs Maleri 3 (Abstrakt); tirsdag ettermiddag 12:30-15:30, med oppstart 21. januar – FÅ PLASSER IGJEN

21. januar 2020 kl. 12:30 - 15:30

Kr.5900

Abstrakt Maleri – Å lære er å utvikle

På dette kurset beveger du deg fra den faglige plattformen på kursene for nybegynnere og videregående til fordypning og utvikling av det abstrakte maleri – basert på farge, flate, stofflighet, abstraksjon og abstrakt komposisjon samt akrylteknikk. I tillegg lærer du om hvordan bildet utvikler seg i prosess og i serier, og du lærer å bruke den fysiske virkeligheten og din kreativitet til å utvikle abstrakte komposisjoner. På kurset benyttes collage, store ark og pensler. Du får en omfattende forståelse for hva det vil si å uttrykke seg gjennom bilder og blir presenter for en rekke kunstnere som maler abstrakt idag. Utvikling av en selvstendig tilnærming til bildet og et eget uttrykk står sentralt i kurset. Maleri for erfarne er delt i to kurs slik at du nå kan fordype deg enten i det abstrakte eller i det figurative. På disse kursene blir du trenet i mer avansert forståelse av kunstfaget og du lærer å bruke deg selv, faget og kunsten mer aktivt.

Kurset passer for

Kursene passer for alle som har tatt kurset Maleri for videregående. Hvis du har lang erfaring og konkret læring fra andre kurs/skoler kan du også ta disse kursene, men da må du ringe oss først for en prat slik at du ikke risikerer å komme på feil kursnivå.

Kommende kurs og påmelding

Dette er et semesterkurs som går en gang i uken over 10 uker på vår og høst. Nye kurs starter i januar og september. Hvis du ønsker å melde deg på kurs som starter ellers i året, se vår kurskalender.

 

 

Lærer:
Heidi Øiseth

Detaljer

Dato:
21. januar 2020
Tid
12:30 - 15:30
Kostnad:
Kr.5900
Kurs Kategorier:
, ,
Kurs Tags:
, ,

Arrangør

Nydalen Kunstskole