Laster kurs

« All kurs

SEMESTERKURS Maleri 2, tirsdag kveld 18-21:00, oppstart 1. februar

1. februar 2022 kl. 18:00 - 21:00

Maleri for viderekommende – Å lære er å utforske

Faglig forståelse eller teknikk alene blir ikke kunst, det er når den konkrete forståelsen smelter sammen med det personlig uttrykket at noe begynner å skje. På ‘Maleri for viderekommende’ utvikler vi derfor den faglige plattformen fra nybegynnerkurset til en dypere forståelse av farger, lys og komposisjon og en mer personlig, intuitivt og eksperimentell tilnærming. Kontrastene er store og møtepunktet mellom ytterpunktene er fantastiske. Dette er et semesterkurs som går en gang i uken over 10 uker på vår og høst.

Kurset veksler mellom en intuitiv og eksperimentell tilnærming til maleriet og et konkret faglig fokus. Først fokuserer du på hvordan tilstedeværelse og flyt danner grunnlag for en friere tilnærming til arbeidet. Det er lekent, eksperimentelt og søkende. Dette danner en fin plattform for videre læring om komponering av bilder. Derfra går kurset videre inn i din fargeforståelse, lyset i bildet, via stilleben og til modellering av form med farger. Kurset avsluttes så med at dette knyttes sammen i en oppgave som går over de to siste gangene, du utvikler eget motiv, komponerer og maler bildet ut fra egne valg.

 

Kurset passer for

Kurset passer for alle som har tatt Maleri for nybegynner, eller som har tatt begge kursene Kreativt maleri. Har du tegnet og malt lenge er du kanskje klar til å starte på Maleri for erfarne, men da bør du ringe oss først for en prat slik at du ikke risikerer å komme på feil kursnivå.

Kommende kurs og påmelding

Dette er et semesterkurs som går en gang i uken over 10 uker på vår og høst. Nye kurs starter i januar og september. Hvis du ønsker å melde deg på kurs som starter ellers i året, se vår kurskalender.

 

 

 

 

 

 

KURSPÅMELDING Semesterkurs i maleri

1Velg kurs
2Kursdeltager
3Betalingsinformasjon

Detaljer

Dato:
1. februar 2022
Tid
18:00 - 21:00
Kurs Kategorier:
, ,
Kurs Tags:
, ,