Laster kurs

« All kurs

SEMESTERKURS Maleri 2, onsdag kveld 18-21:00, oppstart 18. januar

18. januar 2023 kl. 18:00 - 21:00

Maleri for viderekommende – Å lære er å utforske

Faglig forståelse eller teknikk alene blir ikke kunst, det er når den konkrete forståelsen smelter sammen med det personlig uttrykket at noe begynner å skje. På ‘Maleri for viderekommende’ utvikler vi derfor den faglige plattformen fra nybegynnerkurset til en dypere forståelse av farger, lys og komposisjon, tegning etter levende modell og en mer personlig, intuitivt og eksperimentell tilnærming. Kontrastene er store og møtepunktet mellom ytterpunktene er fantastiske. Dette er et semesterkurs som går en gang i uken over 10 uker på vår og høst.

Kurset veksler mellom en intuitiv og eksperimentell tilnærming til bildet og et konkret faglig fokus. Først fokuserer du på hvordan tilstedeværelse og flyt danner grunnlag for en friere tilnærming til bildet. Det er lekent, eksperimentelt og søkende. Dette danner en fin plattform for videre læring om komponering av bilder. Derfra går kurset videre inn i din fargeforståelse, lyset i bildet, til modellering av form med farger. Kurset avsluttes så med at dette knyttes sammen i en oppgave som går over de to siste gangene, du utvikler eget motiv, komponerer og maler bildet ut fra dine valg.

#rue9_art

Kurset passer for

Kurset passer for deg som har malt litt fra før, har gått på andre tegne- og malekurs. Det er uansett mye å hente av inspirasjon og læring på dette kurset og det danner et viktig fundament for videregående kurset.

Kommende kurs og påmelding

Nye kurs starter i januar og september. Hvis du ønsker å melde deg på kurs som starter ellers i året, se vår kurskalender.

 

 

KURSPÅMELDING Semesterkurs i maleri

1Velg kurs
2Kursdeltager
3Betalingsinformasjon

Detaljer

Dato:
18. januar 2023
Tid
18:00 - 21:00
Kurs Kategorier:
,
Kurs Tags:
, ,