Laster kurs

« All kurs

  • Beklager. Denne kurs har allerede funnet sted.

Kort Kurs “Kreativt Maleri” onsdag kveld, 18-21:00, med oppstart 20. mai – FULLT

20. mai 2020 kl. 18:00 - 21:00

Kr.3200

Kreativt maleri er et introduksjonskurs til maleri og kreativ utvikling for deg som ønsker en tilnærming der utfoldelse, lek og eksperimentering danner grunnlaget for læring. På Grunnkurset lærer du om maleriets grunnleggende temaer.

Grunnkurs

Terskelen for å begynne å male kan være høy, og det er av avgjørende betydning at du ledes inn i en konstruktiv prosess der du blir ivaretatt ut fra dine forutsetninger, og der du lærer å forholde deg til maling, pensler og annet utstyr. Du blir ledet igjennom grunnleggende kunnskap om farge og strøk, collage og komposisjon, stofflighet og flateuttrykk, linje og iakttakelse, og lærer å utvikle dette til egne motiver. Alt skjer innenfor en ramme av kreativ utfoldelse og leken eksperimentering. Kurset er lagt opp som en liten ”kokebok” hvor du steg for steg lærer det du trenger for å komme i gang med malingen. På alle skolens kurs benytter vi akrylmaling. Du lærer derfor mye om akrylteknikk og håndverket knyttet til dette på alle kursene.

Kurset er et ypperlig sted å starte for deg som aldri har malt før og som ønsker å få et innblikk i hvordan du maler bilder. Vår intensjon er at du skal kunne ta med deg inspirasjon, kunnskapen og erfaringene hjem og fortsette den kreative prosessen. Mange nybegynnere som går kurset kjøper vår startpakke med maling, pensler, staffeli og maleplate for å fortsette hjemme.

 

Kurset passer for

Grunnkurset er et godt sted å starte for deg som er nybegynner, for deg som ønsker å komme i gang igjen med malingen igjen, og for deg som ønsker mer kreativitet og lek i hverdagen. Det er også et godt forkurs for den 2-årige billedkunstutdanningen.

Som følge av restriksjoner vil vår- og sommerkursene ha begrenset antall plasser, med maksimalt 10 deltagere. Vi jobber i mindre grupper og har store arealer til disposisjon på skolen og hver elev på kursene vil få tildelt eget staffeli og utstyr. Om været tillater det kan vi også benytte de vakre naturområdene rundt skolen.

 

 

Lærer:
Birgit Røise
Beatrice Guttormsen

Detaljer

Dato:
20. mai 2020
Tid
18:00 - 21:00
Kostnad:
Kr.3200
Kurs Kategorier:
, ,
Kurs Tags:
, ,

Arrangør

Nydalen Kunstskole