• Beklager. Denne kurs har allerede funnet sted.

Helgekurs “Aktegning og maleri” 5-7. juni – FULLT

5. juni kl. 18:00 - 7. juni kl. 17:00

3200Kr.

Å tegne og male etter modell er fantastisk levende, energisk, lærerikt og utfordrende. Modellens raske bevegelser eller rolige tilstedeværelse sammen med musikk åpner opp for en malerglede som gjør at du glemmer deg selv og maler på et nivå du ikke visste at du kunne. Dette kurset kombinerer tegning og maling etter levende modell med utfoldelse og en leken tilnærming til bruk av mennesket i bildet.

Du trenger å tegne og male mye etter modell, det er her du legger grunnlaget for å forstå hvordan den figurative verden er bygget opp av linje, lys og form. Målsetningen er at du får et friere forhold til å bruke mennesket som en del av dine egne bilder og ditt kunstneriske språk.

De fleste har et dypt forhold til kroppen og dette knytter seg an til vårt sanselige og visuelle språk. Kroppen er et symbol, den uttrykker bevegelse, spenst, mykhet, følsomhet og kraft. På kurset benyttes akrylmaling, kull, kritt, pensler og svamper, og det males og tegnes på store ark. Som deltager lærer du mye om å beherske faglige kvaliteter, godt håndverk og akrylteknikk.

Kurset passer både for deg som har tegnet og malt litt fra og for deg som er mer erfaren. Det er også et godt tilleggskurs for elever på malekursene for viderekommende og erfarne, samt for elever på den 2-årige billedkunstutdanningen som vil ha mer trening i bruk av modell.

Fredag: 18-21. Lørdag og søndag: 10:30-17:00.

Som følge av restriksjoner vil vår- og sommerkursene ha begrenset antall plasser, med maksimalt 10 deltagere. Vi jobber i mindre grupper og har store arealer til disposisjon på skolen og hver elev på kursene vil få tildelt eget staffeli og utstyr.

Heidi Øiseth

5. juni kl. 18:00