Laster kurs

« All kurs

  • Beklager. Denne kurs har allerede funnet sted.

NYTT kurs: Helgekurs “Finn din kunstneriske stemme” 24-26. mars

24. mars kl. 18:00 - 26. mars kl. 17:00

Undervisning Fredag: 18-21. Lørdag og søndag: 10:30-17:00.

Kurset fungerer som et utgangspunkt for en kunstnerisk utvikling, enten du er nybegynner, har malt litt eller mye, men aldri helt fått tak i hvem du er i forhold til dette, eller du har vokst fra det utgangspunktet du engang hadde.  Kurset har vært en del av skolens faste kurs i mer enn 20 år og danner et viktig fundament for at elevene finner sitt personlige uttrykk i kunsten.

På kurset ledes du gjennom en prosess, fra intuitivt arbeid i linje, stoff og form, til billedprosesser der det som vokser i deg settes i bevegelse og utvikling.  Dette er en fascinerende reise der din indre og ytre virkelighet møtes, der refleksjon og samtaler åpner opp for større forståelse for det fundamentet som ligger til grunn for alt skapende arbeid.

Kurset passer for

Kurset passer for alle og krever ingen forkunnskaper. Det kan tas før man starter kursrekken Kreativt Maleri, men det er også et fantastisk kurs å ta før du starter på Veiledningsgruppen.  Da vil du danne et flott utgangspunkt for en faglig og personlig kunstutvikling.  Uansett hvor du er i din kunstneriske prosess er dette kurset som gir deg mer selvinnsikt, ny energi og inspirasjon for videre kunstarbeid.

 

 

 

 

KURSPÅMELDING Helgekurs

1Velg kurs
2Kursdeltager
3Betalingsinformasjon

Detaljer

Start:
24. mars kl. 18:00
Slutt:
26. mars kl. 17:00
Kurs Kategorier:
, ,
Kurs Tags:
, , ,