Laster kurs

« All kurs

Helgekurs “Abstrakt maleri og teknikk” 13-15. oktober

13. oktober kl. 18:00 - 15. oktober kl. 17:00

Undervisning fredag kveld fra 18-21, – og lørdag og søndag fra 10:30 til 17:00.

Det abstrakte maleri bruker selve malingen som uttrykk. Med ulike verktøy, akrylmedier og teknikker lærer du å utvikle ulike teksturer, stofflighet og å skape personlig uttrykk i maleriflaten. Du lærer om fargens betydning for det abstrakte, hvordan farge og flate sammen skaper helhet i bildene. Dette kurset gir deg et teknisk og håndverksmessig dykk i akrylens tekniske univers.

Kurset er lagt opp som en eksperimentell prosess med en lang rekke undersøkelser både av stofflighet og farge som leder deg frem mot nye spennende er faringer og kunstneriske uttrykk. Siste dagen får du et lerret hvor du kan hente frem erfaringene du har gjort deg underveis, videreutvikle og fordype deg  i de kvalitetene du har funnet underveis under veiledning fra lærer. Erfaringene er relevante og vil kunne gi helt nye kvaliteter til dine arbeider, enten du jobber figurativt eller abstrakt.

På kurset benyttes akrylmaling med tillegg av akryltekniske remedier, et stort antall tilleggsfarger og flere redskaper. Dette kurset het Utvidet akrylteknikk før og er et av våre særemnekurs.

Kurset passer for

Kurset passer for både de som har gått noen kurs tidligere og er et ypperlig tilleggskurs for studenter på Billedkunstutdanningen.

KURSPÅMELDING Helgekurs

1Velg kurs
2Kursdeltager
3Betalingsinformasjon

Detaljer

Start:
13. oktober kl. 18:00
Slutt:
15. oktober kl. 17:00
Kurs Kategorier:
,
Kurs Tags:
, , ,