Laster kurs

« Alle kurs

Big Painting (helgekurs) 13-15. september

13. september kl. 18:00 - 15. september kl. 17:00

Kr. 3200
Nydalen Kunstskole Big painting

Store malerier handler om de store flatene, en fysisk og romlig dimensjon. Små bilder “titter du inn i”, store bilder er du “fysisk en del av”. Små bilder har motiv, store bilder har dynamikk og “arkitektur”. I det store bildet må du overgi deg til flaten, våge å miste kontrollen og overblikket. Gjennom detaljer og forskjellige uttrykk i flatene finner du språklige strategier som kan knytte bildene dine sammen i store og nye komposisjoner. Fredag 18-21:00. Lørdag og søndag 09:30-17:00.

På kurset vil forholdet mellom den lille detaljen, det intuitive i tegningen og det store bildet veksle og utfylle hverandre. Det vil bli lagt vekt på komposisjon, flate, farge og variasjon innenfor helheten. Å gi deg hen, tilstedeværelsen i bildet og i uttrykket og gjennomføring av et større maleri vil være erfaringen og læringen du får med deg fra kurset. Hvis du ønsker å male på flere lerreter underveis kan dette kjøpes på kurset.

Kurset passer for

Kurset passer for både for viderekommende og erfarne. Det er et ypperlig tilleggskurs for studenter på den 2-årige Billedkunstutdannelsen og alle som går på malerkursene for viderekommende og erfarne.

Kommende kurs og påmelding

Nedenfor ser du hvilke kurs som kommer med påmeldingslenke.

 

 

Lærer:
Heidi Øiseth

Detaljer

Start:
13. september kl. 18:00
Slutt:
15. september kl. 17:00
Kostnad:
Kr. 3200
Kategorier for Kurs:
, ,
Kurs Tags:
, ,

Arrangør

Nydalen Kunstskole

Sted

Nydalen Kunstskole
Gjerdrumsvei 17
Oslo, 0484 Norge
+ Google-kart
Telefon:
47471940
Hjemmeside:
https://nydalenkunstskole.no