Bekreftelse søknad 2-årig Billedkunstutdannelse

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Takk for din søknad til vår 2-årige Billedkunstutdannelse.

Når vi har mottatt din søknad og ser at den oppfyller søknadskriteriene vil vi reservere en plass til deg og sende din studiekontrakt med studieplan til undertegning. Når du returnerer undertegnet studiekontrakt vil du få tilsendt bekreftelse, betalingsinformasjon og angreskjema.

NB! Hvis du ikke har hørt fra oss innen 14 dager ber vi deg ta kontakt med oss på telefon 47 45 10 17 eller sende en e-post til post@nydalenkunstskole.no.  I forbindelse med ferieavvikling nå i påsken vil det ta noe lengre tid før du hører fra oss. 

Utstyr

På skolen får du tilgang til alt utstyret du trenger til undervisningen, men vi anbefaler alle våre elever å ha tilgang til et minimum av utstyr til hjemmearbeid mellom undervisningsøktene. Undervisningen på skolen er prosessorientert – og når man jobber med oppgaver og innfallsvinkler bevisstgjøres man og det åpnes en del nye dører og ideer, som vi tenker på som materiale til senere arbeid. Derfor bør elever alltid ha en skissebok, ikke alt for langt unna, blyanter med forskjellig mykhet (B-serien), kull og knetgummi. Et lite sett av primærfarger og noen pensler i forskjellige størrelser.

Se forslag til; tegneutstyr

Se forslag til; maleutstyr

Kommentarer er stengt.