Bekreftelse søknad 2-årig Billedkunstutdannelse

Forfatter: Publisert: Oppdatert:

Takk for din søknad til vår 2-årige Billedkunstutdannelse.

Når vi har mottatt din søknad og ser at den oppfyller søknadskriteriene vil får du tilsendt studiekontrakt med betalingsinformasjon. Plassen din er først sikret når kontrakten er akseptert og administrasjonsgebyret registrert som innbetalt hos oss. 

NB! Hvis du ikke har hørt fra oss innen 14 dager ber vi deg ta kontakt med oss på telefon 47 45 10 17 eller sende en e-post til post@nydalenkunstskole.no.  I forbindelse med ferieavvikling nå i påsken vil det ta noe lengre tid før du hører fra oss. 

Utstyr

Når du har undervisning på skolen er alt materiell inkludert og tilgjengelig på skolen, men vi anbefaler alle våre elever å ha tilgang til et minimum av utstyr til hjemmearbeid mellom undervisningsøktene. Undervisningen på skolen er prosessorientert – og når man jobber med oppgaver og innfallsvinkler bevisstgjøres man og det åpnes en del nye dører og ideer, som vi tenker på som materiale til senere arbeid. Derfor bør elever alltid ha en skissebok, blyanter med forskjellig mykhet (B-serien), kull og knetgummi. Et lite sett av primærfarger og noen pensler i forskjellige størrelser.

Se forslag til; tegneutstyr

Se forslag til; maleutstyr

Har du derimot søkt deg til en Fjernundervisningsklasse finner du en komplett oversikt over det utstyret du trenger på våre nettsider og må selv sørge for å ha alt klart og i orden i god tid før undervisningsoppstart.

 

Kommentarer er stengt.